HOME | DOLPHIN DIARY | BIG ISLAND JOURNAL | GUEST TALK | | TRIP | DOLFIJNEN

CAROLINA |

MAGICAL EXPERIENCE IN "PARADISE"!
Connect with the Dolphins and
feel the Power of Nature and the Goddess "Pele".


Inner Journey & Adventure with Carolina Visser

Hawaii dolfijn-en-natuurreis

Zwemmen met dolfijnen. Dat staat centraal in deze reis. Je kunt op Big Island wonderen ervaren en weer feeling krijgen met de natuur en de hemel op aarde. Hawaii wordt “Paradise” genoemd.
We doen heel veel met en in de natuur. De krachtige, magische natuur van Hawaii staat bekend om haar helende effect op de mens. Er kunnen onverwachte donkere stukken van jezelf naar boven komen en helen. Dit kan heel snel gaan maar daarvoor heb je nodig: vertrouwen, overgave, openheid en eerlijkheid, moed, integriteit en de bereidheid om in een hogere kracht binnen en buiten jezelf te geloven. Je kunt dan volledig in je kern komen en de God(in) in jezelf vinden.
Lees over de ervaringen van gasten in "GUEST TALK", zie onderaan deze pagina. Ik heb meestal niet meer dan vier gasten, dus het is een heel persoonlijke reis. 
The Island of Hawaii” is de officiele naam van dit eiland maar het wordt in de volksmond de:”Big Island " genoemd. Het is het jongste eiland van de vulkanische eilanden groep:”Hawaii" met de aktieve vulkaan Kilauea . Pele, de Godin van het vuur, woont op de Big Island en zij wordt ervaren als levend in het hier en nu. Haar aanwezigheid en energie is voelbaar. Je kan bij Pele van alles loslaten en het nieuwe creeren voor jezelf. Dat is wat zij steeds doet: “She destroys the old and creates the new”. Je zult verblijven vlakbij de baaien waarin de Spinnerdolfijnen komen. Deze prachtige baaien hebben vele soorten tropische vissen, soms manta- en andere roggen, waterschildpadden, en vele koraalsoorten. In de wintermaanden worden deze baaien ook door de walvissen bezocht! De Spinnerdolfijnen maken vrijwillig contact met de zwemmers. Wanneer de dolfijnen dat doen is het heerlijk om bij ze te zijn. Voor velen een onvergetelijke ervaring: "De hemel op aarde". Tijd staat stil, er is alleen nog het hier en nu in die prachtige azuurblauwe wereld en dolfijnen…..goddelijke dolfijnen! Door mijn ervaring en bekendheid met de Hawaiiaanse dolfijnen en walvissen kan ik optimale situaties voor je creeren om contact met ze te hebben. Een ontmoeting met deze uiterst intelligente cetaceans (zeezoogdieren) kan totaal overweldigend zijn en brengt je dan in een andere staat van bewustzijn. Je hersenen komen in de alfa-staat. Zo'n belevenis laat je het ultieme hier en nu ervaren en het is mogelijk dat je naast een gevoel van diepe liefde en geluk ook boodschappen en inzichten ontvangt die belangrijk kunnen zijn voor de rest van je leven.

Lees meer over Carolina’s persoonlijke mening en ervaringen met de dolfijnen en klik aan:

De dolfijnen hebben ook voldoende rust nodig. Wanneer er tekenen zijn dat de dolfijnen op zichzelf willen zijn is het zeer belangrijk dat te respecteren. We kunnen dan van hun energie genieten vanaf een afstand. De Humpback Whales (Bultrugwalvissen) zijn de meest acrobatische walvissen ter wereld. Zij springen hoog en veel op uit de oceaan, slaan met hun enorme zijvinnen loom op het water en laten hun prachtige staart zien wanneer zij de diepte in duiken. Hun Whale song is ongelooflijk mooi en goed hoorbaar onder en soms ook boven het water. Zij komen ieder jaar vanaf Alaska naar Hawaii om hun jongen te baren en met elkaar te paren in de warme kustwateren rondom de eilanden. Zij maken soms persoonlijk contact met mensen. De maanden december tot en met april zijn de beste maanden om de walvissen te zien met als toptijd februari en maart. De dolfijnen zijn hier het gehele jaar door. Hawaii is één van de belangrijkste spirituele centra op onze planeet. Het is hier veilig, relaxed en comfortabel en men heeft tijd en aandacht voor elkaar. De mensen zijn vriendelijk en er heerst een diep respect voor de krachten van het Universum, Moeder Aarde, God(in) en alle leven: de ALOHA spirit. Er zijn medicinale planten in de natuur. Je zal er kennis van nemen en je kan ze desgewenst gebruiken. Ik ben intensief begeleid door Hawaiiaanse kahuna's en heb veel kennis en inzicht in de mogelijkheden van heling op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. 

In de tijd dat ik hier woon ben ik met een zg. permaculture organic farm begonnen vlak bij de baai waar de dolfijnen het meeste komen: Kealakekua Bay wat betekent: "the way of the Gods'. Hier groeit inmiddels heel veel goeds, zoals vele soorten biologische groenten, fruit, kruiden en thee. Vooral helende planten en kruiden zijn mijn expertise. 

Ons lichaam heeft meestal een dermate slechte darmwand lijning, het immuun systeem, dat wat je ook tot je neemt aan goeds, je wordt maar niet beter Dat komt omdat je darmen niet veel op kunnen nemen door het gebrek aan de nodige darm flora. Dit kan verholpen worden door kifer. Alo Vera groeit overvloedig en is ook heel belangrijk als heler van het lichaam. En Turmeric; De beste remedie voor infecties, parasieten en zelfs kanker. Dan is er Gottu Colla, een immuun systeem versterker, in overvloed, en verschillende helende theeën. Je kan op een dag veel aan je gezondheid doen terwijl je plezier hebt. Mensen met een burn-out zijn altijd zeer gebaat bij deze healing reis. Het eten, de natuur de zon en vooral het zwemmen met de dolfijnen laat het gewoon verdwijnen. Ik heb veel gestudeerd en uitgeprobeerd in de afgelopen 17 jaren en kan zonder enig risico mijzelf genezen en gezond houden. Ik bied je mijn kennis.

Alle dieren hebben rechten en zijn goed gevoed (geen GM Mais), en ze hebben humor. picture goals en kipper Er is veel sociale interactie tussen mijn twee geweldige honden en de geiten en kippen. Het is heerlijk om naar ze te kijken.

De vijf verschillende thee soorten mag je gebruiken naar believe. Het zijn: Lemon grass tea, vooral voor ontgiften, en goed tijdens het eten te drinken. Dan elimineert het de verkeerde vetten voor je. Tulsi tea, de best anti stress thee. Het wordt ook wel de "feel good" tea genoemd. Passion Flower leaf tea, heel goes teen anxiety and sedates and calms the nerves. Heel goed boor het slapen gaan. Neem tea, wat anti fungal is anti virus, anti bacterie; de thuis apotheek genoemd. Damiana teapicture tea, creëert Testosteron. Ook voor vrouwen goed; geeft energie en montert op. Ik word er grappiger van. Het heet vooral een aphrodisiac te zijn. En de Graviola; deze thee valt kankercellen 10.000 keer harder aan dan Chemo. Zonder schadelijke effecten.

Ik heb vele kippen die heuse omega 3 eieren leggen. Kippen die echt los lopen en insecten eten leggen eieren met de zo gewenste Omega 3. Ze slapen in de bomen

Diverse aktiviteiten:
In deze reis kan je dagelijks in de baaien zwemmen en natuurlijk met de dolfijnen. Er zijn aktiviteiten voor body, mind and soul zoals wandelingen in de omgeving, bezoek aan Heau’s (sacred places), meditatieve momenten en bodywork. 

Je kan lange of kortere tochten maken langs de kust met “blowholes”, olivine op de rotsen (halfedelstenen) en verder niemand te zien. Dan kan je tonen, of wellicht schreeuwen van plezier of pijn, doet wonderen en vernieuwt je emotionele chakra’s volledig. .

Je kan naar de Caldera van de vulkaan Kilauea gaan waar de zwavel overal om je heen uit de aarde sist en de grond onder je voeten warm is. Je staat aan de rand van een enorme krater van een vulkaanuitbarsting enige tientallen jaren geleden. Dit is het eigenlijke huis van Pele. Hawaiianen en andere lokale bewoners doen hier offerrandes aan Pele. We kunnen de hitte voelen en de vurige kleuren zien van de vloeiende lava. We kunnen soms fysiek heel dichtbij de lavastroom komen. Zeer spannend en indringend en een unieke ervaring.

Je kan de belangrijkste Heiau (Sacred place) van Hawaii bezoeken en de energy indrinken van :"The place of Refuge". De zonsondergang daar zien en voelen is altijd heerlijk. Dan met je buik op de heilige grond liggen en je met de aarde verbinden.

"Going with the flow" is essentieel op Hawaii omdat de krachten van het Universum hier een grote rol spelen en in het hier en nu leven essentieel is. Het hanteren van een strakke agenda werkt dus niet.

Alleen zijn is soms belangrijk om het contact met jezelf en de natuur te intensiveren of om andere redenen. Dit kan altijd.

 


 Je kunt voor informatie en boeking kontakt leggen met Carolina zelf.

Mamalu loves the dolphins too!

 

Bel Carolina vanuit Nederland via 001 808 328 7356.

Ze belt je dan terug, zo je dat wilt. Het is hier 11 uren vroeger dan in Nederland en in de zomertijd is dat 12 uren. Bel het liefst tussen 06.00 en 07.00 uur en vóór 21.00 uur onze tijd.

Of e-mail naar:     magical@maui.net


 

Data: In principe iedere maand. Coördinatie door Carolina zelf. Kleine groepen, max. vier personen.

 

.

 

 

De healing experience op Carolina's farm

Het is heerlijk op de farm, rustig, privé, heerlijk geurend, vogels zingen, vlinders vladderen, de honden komen met je spelen, de poes vleit zich tegen je aan, de geiten doen kunsten, de kippen lopen overal….. 

 

Inbegrepen in je reis
Algehele begeleiding door Carolina Visser. Verschillende kortere activiteiten zoals tempel bezoeken en ook een lange tocht naar de lava flow en/of lava grot. Ophalen van en brengen naar 't vliegveldje. Gebruik van snorkelspullen, zwemvest en bougieboard. Snorkel- en zwembegeleiding. Ook inbegrepen zijn de biologische groentes en fruit. Desgewenst bied ik begeleiding met gezondheid verbetering door gebruik van kruiden, helende thee, en super foods. Je verblijfplaats zal vlakbij de farm zijn en varieert van een luxe huis tot een "hutje op de hei", of een enkele kamer.

Kosten:
De weekprijs hangt af van je keuze, en varieert tussen de $400.- US en $800.- US per week per persoon. Op verzoek zal ik je de verschillende mogelijkheden van verblijfplaats toesturen. De totaalprijs is verder ook afhankelijk van de lengte van je verblijf, en of je single bent of komt als een koppel.

Auto huur:
Een goedkope huurauto kan ik bijtijds voor je reserveren bij een klein bedrijfje in de buurt. De grote bedrijven komen altijd duurder uit en soms met schrikbarende huur bedragen. De prijs van je huurauto is niet inbegrepen. Voor uitgebreide informatie kan je me mailen: E-mail: magical@maui.net

Niet inbegrepen :
Reisverzekering en vliegticket. Zelf eenvoudig te regelen via reisbureau, internet of bijvoorbeeld Wereldcontact tel.: 0343 - 530530 of je eigen reisbureau. Maaltijden, fooien en persoonlijke uitgaven. Huurauto kosten en benzinekosten. Wat het land niet produceert is voor eigen rekening. Bij het bedrag voor je verblijf komt nog een eenmalige betaling van 150 Euro, in Nederland te voldoen. Ik stuur je die informatie ook op verzoek.

 

 

Voor meer uitgebreide informatie:

Bel Carolina op tel.nr.:  001 808 328 7356, je kan dan teruggebeld worden zo je wilt, of e-mail naar: magical@maui.net

Het is hier 11 uur vroeger, tijdens de zomertijd 12 uur. Bel liefst tussen 06.00 en 07.00 en niet na 21.00 Hawaiiaanse tijd.

 

HOME | DOLPHIN DIARY | BIG ISLAND JOURNAL | GUEST TALK | | TRIP | DOLFIJNEN

CAROLINA |